Festmenu

Den Moderne menu til den moderne fest

Laks, rimet serveret på syltede grøntsager, grov sennepscreme og grønne asparges

Torsk bagt serveret med glaseret rødbeder, estragon majonæse og sprød parmaskinke

Fladfisk ristet anrettet med persillerods puré, dampet kål og skaldyr bisque

Hovedretter

Unghanebryst i serranoskinke hertil braiseret fennikel, spinat og hanesauce, små kartofler

Svinekam fra landet stegt med nye urter serveret med bagte rodfrugter samt marineret kartofler i grov sennep og citron skal

Kalvefilet stegt rosa, braiseret rødløg/ærte puré med salvie, hertil pommes anna og dobbelt rødvinsky

Desserter

Mazarrinkage med hvid chokoladeparfait og syltede bær og myntesirup

Brasieret ananas i vanilie og cubansk rom serveret med hjemmelavet vanilieis

Chokoladefondant med orange/vanileis og crokant og bær

Pris pr cov. 349.00

vælg

1 forret – 1 hovedret – 1 dessert

Velbekomme