MENUKORT 2017-11-09T10:48:01+00:00

HER KAN DU SE VORES MENUKORT

Forretter:

1a. Gravad laks med sennepsdressing, flutes og surbrød

2a. Cocktail af grønlandsrejer med dressing

3a. Ferskrøget kalkunbryst med røræg og asparges

4a. Butterdejscrustade med høns i asparges

1b. “Indbagt Fiskesymfoni”, Forskellige fisk indbagt i butterdej sammen med sauce Bechamel,serveres med lime og brøndkarse

2b. Rødspættefilét “Florentine”,med spinat og sauce Mornay

3b. Laksefarseret rødtungerouladeserveret på sprød salat med rejer og sauce Verte

4b. Pigvarmoussésvøbt i ferskrøget laks med dildcreme

1c. Røget bækforel-filét med spinat en branche, lun røræg og hjemmebagt flútes

2c. Lakse-symfoni, Gravad, orangemarineret og røget laks, brød og smør

3c. Lun rødtungefilét  med hummer-og aspargesstykker samt sauce Hómard

4c. Fiske-tallerken, Dampet havkat svøbt i røget laks og porresnitte,, dampet rødtungefilét, krebs og kinareje,hertil sauce med krydderurter

Hovedretter:

5a. Gammeldaw’s okse-eller kalvesteg med glaserede løg, gulerødder, surt og sødt, hvide kartofler og god gammeldags sovs

6a. Flødebraisseret kalvetyksteg med glaserede rodurter, pommes rissolés og portvinssauce

7a. Glaseret nakkekamfilét fyldt med sennepskrydderblanding,2 slags grøntsager,samt råstegte kartofler og Dijónsauce

8a. Salatindbagt kalkunbryst farseret med pigmentsoufflé,med 2 slags grøntsager, pommes Hasselbach og svampesauce

5b. Tyndstegsfilét (stegt efter ønske) med blomkålsbuketter, gulerødder,bagte eller råstegte kartofler,sauce Bordelaise eller sauce Bearnaise

6b. Carvery Grillbuffét Med (kalkunbryst, lammekølle,dyrekølle,skinke og oksefilét, stor salatbuffet med div. dressings,flødebagte kartofler, samt sauce og Polancebrød( vælg 3/4 slags kødaltefter hvormange i er)

7b. Dampet sprængt andebryst med frossen flødepeberrod, porrer og gulerødder,samt creme sauce

8b. Kalvetykkam som vildt ,Stegt i nødder med 3 slags garniturer,pommes Rissolés og nøddesauce

5c. Oksemørbrad Wellington,med spinat, indbagt i butterdej, årstidens garniture,pommes Macarie og sauce efter ønske

6c. Kalvefilét med friske grøntsager,champignons á la créme, samt pommes Rissolés

7c. Rødvinsmarineret vildsvinekølle med farinstegte tranebær, broccoli,pommes Croqette og sauce Bordelaise

8c. Hjortekølle med farseret tomat,haricot verts, pommes Hasselbachsamt pebervildtsauce

Desserter:

9a. “Karetmageren’s isdessert”,Flødeisrand med 1 slags sorbét,pyntet med fløde og frugt

10a. Pærer belle Helene,med vanillieis og chokoladesauce

11a. Pistacie-fløderand,med grønne, pernodmarinerede, figner

12a. Citronfromage,pyntet med fløde og frugt

9b. Vanillie-isrand med 3 slags Sorbét,pyntet med chokolade og bær

10b. Chokolade-isbombe,fyldt med appelsinsorbétog overtrukket med chokoladeslør

11b. Nougat-fragilitet med friske frugterserveret på hindbærkompot

12b. Omelet én Surprise Indbagt is og frugt i marengs på kagebund

9c. Islagkage med marcipan,3 slags is på kagebund,overtrukket med marcipan

10c. Cherry brandy Isbombe med marinerede kirsebær,serveret i chokoladeskål

11c. Beausjolais-Pærer i chokolade,med rørt is og marcipan

12c. Dessert-tallerken med fromage, kage, is og frugter (bær)

menu A kr. pr. cov. 278,00,menu B kr.pr. cov. 338,00,menu C  kr. pr cov.388,00

UD AF HUSET
Ring og bestil
Bestem selv hvordan din kolde buffet skal være sammensat
PR.RET KUN KR. 25,-
Min. 6 retter
_________________________________

Marineret sild m/løg
Kryddersild m/kapers
Sherry sild m/løg, dild
Karry sild
Friske stegte sild I eddike
Fiskefilet, lun m/remoulade
Stegte ål m/citron + 25 kr.
Æg og rejer m/dressing
Æg, tomat m/mayonnaise
Røget ål m/røræg + 25 kr.
Gravad laks m/sennepsdressing
Røget laks m/røræg + 15 kr.
Røget torskefilet
Lun leverpostej m/bacon
Ribbensteg m/rødkål
Medisterpølse m/rødkål
Frikadeller m/rødkål
Andesteg m/æbler + 15 kr.
Vildand m/orangesauce + 10 kr.
Mørbradbeuf m/flødestuvet champignons
Mørbradbeuf m/bløde løg og surt
Æbleflæsk
Sylte m/rødbeder og sennep
Broccoli-tærte
Blodpølse m/farin
Porretærte
Skinkerulle m/asparges
Juleskinke m/grønlangkål og brunede kartofler + 10 kr.
Appelsinglaseret skinke m/kartoffelsalat + 10 kr.
Mixed salat m/dressing
Skæreost m/peberfrugt
Brie m/druer
Roquefort m/ananas
Ris à l´amande m/kirsebærsauce
Frugtsalat
Frugttærte pyntet m/flødeskum + 10 kr.
Bagt æblettærte m/creme fraiche + 10 kr.
Brød, fedt, smør og kiks

Ægte Carvery Grill Buffet

Leveret hos dem, Gasgrill kan anvendes både inde og ude på terrassen eller i telt. ( ingen røg eller os)

Vælg3 –4 slags kød
Feks. Oksefilet rødvinsmarineret eller alm., hjortekølle, kalvefilet, andebryst, kalkunbryst, lammekølle, let røget skinke, svinekam.
Hertil
Luksus Salat buffet med bl. Andet
Icebergsalat, marinerede bønner, tomatsalat med feta, slikærter, alm. ærter, majs, soltørrede tomater i olie, hvidløg i olie, kinaradisse, agurker, revet gulerødder,
Hvid- og rødkål i strimler, rosiner, casionødder,

Eller vi kan lave blandesalater som Broccoli salat, tomatsalat medfeta a part, rødbedesalat med ristede mandler og balsamico, Feldsalat medsoltøret olive,tomatogpærer, alm.mixmed gulerødder,agurkmajs og sugarsnaps ogmeget mere.
Alt anrettet i hvide eslau keramik skåle
Buffet brød, diverse dressings, flødestegte kartofler, råstegte kartofler samt let pebersauce

pr. cov. dog min. 30 kr. 188.00
Hertil kommer kok som skal med 375,oo kr. pr time i min.4 timer .Vi rydder op efter os og tager alt med retur.
Frit leveret i 4700 Næstved, ellers betales for transport

Ønskes buffet uden grill og kok leveres kødet i termokasse sammen med tilbehør og i sørger selv for udskæring.
kr. pr. cov. min. 30, kr. 178.00


Menu tilbud ud af huset

Pâte af hvid fisk , anrettet på frisk salat med rejer , dild citron hertil sauce verte og hjemmebagt flutes

Mør kalvesteg med 2 slags grønsager , nøddestegte kartofler, frisk agurkesalat, syltede tyttebær og sauce maderia

1/2 friskl ananas fyldt med salat af eksotiske frugter og god gammeldags råcreme
pris baseret på min. 25 cov. kr. pr. cov. 228.00
Frit leveret i 4700 næstved.


Menu tilbud ud af huset

Dampet laksefarseret rødtunge filet anrettet på frisk salat , pyntet med asparges , krebsehaler samt citron og dild. Hertils dildcreme og hjemmebagt grovflutes

Carvery grillbuffet ( excl. kok)

1/2 frisk melon fyldt med bær efter årstid hertil creme chantilly
pris baseret på 30 cov. kr. 319.00 excl. kok

Vi leverer gerne vin med til netto priser
tarapacar cardonney argentine kr. pr.fl 69,95
Taraparcar , cabernet sauvignon eller carmenere, argentina kr.pr.fl. 69.95
(De betaler kun for åbnede flasker resten kan leveres retur)


Her bliver man mæt

Laksepáté eller hvidvinsdampet laks med slikasparges, rejer, caviar, lækker urte dressing.
Spinattærte m/røget laks, porretærte m/skinke, indbagt svinemørbrad,, stegt hel oksefilet med svampe , glaseret skinke med bønner med rød peber, kartoffelsalat eller flødekartofler.
Lækker blandet salat
Osteanretning eller frugt tærte m/marcipan

Kr. 269.00 pr cov min. 25 cov.

Enkelt og eksklusivt
Varmrøget laks med flødestuvet spinat og slikasparges, porretæret m/skinke/oste fyld, krydret oksefilet med svampe, glaseret skinke med anana, kartoffelsalat, spændende salat bar.
Gorgonzola og brie med druer og kiks
Frugttærter m/marcipan

Kr. 269.00 pr cov. min. 30 cov.

Lækker brødanretning til ovenstående
Anrettes i brødkurv Italiensk og spank samt flutes brød samt smør

Kr. pr. cov. 21.oo

Lette anretninger til receptionrer, åbent hus eller lign.

Croissanter med forskelligt fyld i form af skaldyrsalat, hønsesalat og skinke salat
Pr. stk min. 50 blandede kr. 59.00

Sandwich “trekanter”
Med fyld af ægge salat, skinkesalat, parma skinke, roastbeef osv. Ca. 3 stk pr, cov
Pr. cov. 59.00 min. 50 cov.

Gl. dags pindemads buffet
Mni. P stk pr pers. Med både kød og fiskepålæg samt ost, kage og frugt– nemt at gå til, leveres færdiganrettede på pyntede fade

Kr pr. Cov. . 109.00 min 50 cov.

Anderledes
Gabacio af røget dyrekølle, små deller, små madder med røget kalkunbryst, røget laks, 2 slagr grønsagstæter samt stort bl. ostebord med alt tilbehør, chokolade kage, brød

Kr. pr. cov. 145.oo min. 50 cov.


Fiskebuffet

Leveres som tá selv

Varmrøget laks med røræg, hakkede rødløg, capers og purløg

Små butterdejs postejer med røget laks, feta ost og spinat.

Dyb stegte skaldyr
På forskellige salater omed ”sweet and sour” sauce citron og dild

Dampet torsk
Med hvidløgs dressing

Røget laks om peberrodscreme

Stegte rødspætte filet vendt i paprikamel,
safrarisMed røde krebsehaler og urter

Lækker Brie med vindruer og frugt

Mazarinbund med chokolade, frugt og flødeskum

Kr pr cov. Min. 30 cov. 269,00

Varme frokost retter til jagtfrokosten eller
rejsegildet.

Gule ærter
Med alm. Og røget flæsk, medisterpølse, rugbrød sennep og rødbeder

Kr. pr. cov. 120,00

Skipper lobeskobes med purløg , rugbrød og rødbeder
Kr. pr. cov. 110.00

Forloren skildpadde med halve æg, fiskeboller små deller samt flutes
Kr. pr. cov. 120.00

Sprængt Oksebryst
Eller skinke
Med stuvet hvidkål, hvide kartofler samt sennep og brød

Kr. pr cov.110.00

Vildt ragout
På hjortevildt med svampe og druer, stegte kartofler eller kartoffelmos, tyttebær samt waldorfsalat
Kr. pr cov. 135.00
Alle min. 30 c0v.

Menu fredag 10 nov. kl. 1730-20,30 ,2017

hellefisk hjemmerøget, dilddressing og hjemebagt brød

Gl. Dags Andesteg , hjemmelavet rødkål, brune og hvide kartofler,
surt sødt , ande sauce.

æble kage med blød flødeskum eller ris a la mande( dette bestilles ved bordreservation)

 kaffe 

2 retter pr. cov. kr. 268.00

3 retter kr. 299.00 

……………

Husets hvid vin californien kr. 239.00 

Piesporter kr, 248.00

Rødvine

Copperlane, sydafrika, shiraz kr. 258.00 kr. 

Tarrapacca , chile , cabernet sauvignon, melot  eller 

Camenere kr. 259.00 

Rione dei dogi , squinzano, riseerva
Italien kr 258,00 

Errazoriz Reserva Pinot noir 1998
kr. 27900 

……………

Dessert vin

Portvin pr. glas kr. 30.00 

Pinneau des charantes pr. glas kr. 30.00 

Cuv`ee les amour, mucatvin pr. gl. 30.00
kaffe

……………

VINE

Vi tilbyder Helaftensarrangement som indeholder velkomst drink, 3 retter fest menu A, Vin arrangement no. 1 og kaffe fra 499 pr. cov. Totalarrangement (total i 8 timer)fra 645.00 incl. fri fadøls bar i 3 timer og småkager til kaffen samt natmad. Inkl. Levende lys, blomster efter årstid men ekskl. Musik. Min. 20 cov.
er Deres arrangement et større selskab(min. 50 cov. )har De Karetmagerens Hus for Dem selv den pågældende dag. Altså ingen andre gæster end Deres.
Spørg evt. Betjeningen efter brochure.

husk vi er medlem af Horesta Arbejdsgiver forening

Laks, rimet serveret på syltede grøntsager, grov sennepscreme og grønne asparges

Torsk bagt serveret med glaseret rødbeder, estragon majonæse og sprød parmaskinke

Fladfisk ristet anrettet med persillerods puré, dampet kål og skaldyr bisque

Hovedretter

Unghanebryst i serranoskinke hertil braiseret fennikel, spinat og hanesauce, små kartofler

Svinekam fra landet stegt med nye urter serveret med bagte rodfrugter samt marineret kartofler i grov sennep og citron skal

Kalvefilet stegt rosa, braiseret rødløg/ærte puré med salvie, hertil pommes anna og dobbelt rødvinsky

Desserter

Mazarrinkage med hvid chokoladeparfait og syltede bær og myntesirup

Brasieret ananas i vanilie og cubansk rom serveret med hjemmelavet vanilieis

Chokoladefondant med orange/vanileis og crokant og bær

Pris pr cov. 349.00

vælg

1 forret – 1 hovedret – 1 dessert

Platte med 7 lækre ting kr. 189.00

3 uspesifiseret stk. smb. ( håndmad ) kr. 89.00
N.B. der kan ikke reserveres plads for 14 dg, før.

Lille tá selv bord min. 30 cov. Kr. 179.00
Sild, lun fiskefilet med remolade , æg med rejer, lun leverpostej m. bacon,
tarteletter med høns i asparges, flæskesteg med rødkål, brie ost med
frugt og kiks.

Kold buffet tá selv ( min. 30 cov.) kr. 269.00
3 slags sild, lun fiskefilet med remolade, rejer, røget ål med røræg, laks med senneps dressing,
mørbradbøf med løg, surt, tarteletter med høns i asparges, roastbeef med champignons a la creme,
3 slags oste og frugtsalat.
________________________________________
2 retters menu:

1 A Forloren hare bagt med bacon, hertil surt og sødt, hvide kartofler samt flødevildsauce
Citronfromage kr. pr. pers. 148,00

b: Skinke glaseret med sennep og farin hertil friske grønsager, hvide kartofler samt maderia sauce.
Is med pærer og chokolade sauce kr. 169.00

C: Sprængt svinekam eller stegt ribbensteg med friske grønsager , små stegte kartofler samt sauce
Is med frugter
kr. 179.00

C: Gammeldags svinekam med rødkål, svesker, hvide kartofler , sovs
Romfromage med kirsebærsauce kr. 189.00

D: Gammeldags mør kalvesteg surt sødt, hvide kartofler. bønner og gulerødder
Is med jordbærsauce kr. 189.00

1 glas rød eller hvidvin samt et glas dessert vin til menu kr. 65.00
Kaffe med kringle kr. 65.00
Kaffe med kringle i forlængelse af spisning(gæster bliver ved bordet) kr.59.00
Kaffe med hjemmelavet lagkage kr. 69.00
½ bolle med smør i forbindelse til kaffe arrangement kr. 9.00

Selskaber indtil 200 cov. Modtages
I et lokale plads til ca. 100 cov.
Handikap venligt – alt i et plan.
Husk vi er kendte for service og rigeligt og vel tillavet mad

Forbehold for tryk fejl, moms og afgift ændringer samt leverings svigt.
Priserne er gældende på hverdage mandag til fredag indtil kl. 17.00 netto kontant afregnet samlet
På gensyn hos Gert Larsen
Reservation på tlf. 55700123
afbestilling iflg. Ho.Re.Sta regler som vi er medlem af.

Velkomstdrinks

Kirr Royal
solbærlikør og mousserende vin

Giacobazzi Peach
mousserende vin med fersken
Pris pr. glas 30,-

er incl fest arrangement

……………………………………………………………………………………………………

Vinarrangement 1

Vin ad libitum
Hvidvin
Bergfeld Winery
Meget charmerende, halvtør californisk hvidvin,
smuk farve med et let grønligt skær og med en liflig frugt og bouquet.

Rødvin
Bergfeild winery,Californisk rødvin
Meget behagelig, rødvin –frugtagtig blød og rund i smagen

Dessertvin
Sandeman Ruby el White Port

PRIS PR. PERSON 149,-

er incl. fest arrangement

Der tages forbehold for ændring i årganene.
Hør nærmere om vores sudvalg i skatekammer vine

……………………………………………………………………………………………………

Vinarrangement 2

De kan vælge herfra

Hvidvin
Chenin Blanc Chardonnay, Vintage 2004/2005
En strågul vin med en blomsteragtig bouquet og en
fyldig og frugtrig smag.

Albert selz, Riesling • Alsace
Charmerende Riesling fra det bedste område i Alsace.

MUSCADET DE SÈVRE ET MAINE,
Rémy-Pannier.Muscadet er en let vin. Det er en frisk,
lys og behagelig vin, der er tør med god frugt

Rødvin
Valpolicella Ripasso, italien
Fyldig, blød vin med en lang eftersmag af mandel/kirsebær

Castillo de Jumila 2004• spanien
Monastrell-tempranillo
Vinen har en kirsebærrød farve og en varm, intens og frugtrig bouquet.

Los Vascos, Maipo Valley • Chile Baron de rothschild
Cabernet sauvignons, Utrolig blød og rund vin. Vinen har en smuk, mørk dybrød farve,en intens duft og en fyldig, god smag

Dessertvin
MOSCATO D`ASTI, Piemonte
Sprudlende hvidvin, bruser næsten som en champagne, samtidig med at den har en
umiddelbar og charmerende vinøs bouquet af søde moscatodruer, kombineret med
en let ferskenduft

PINEAU DES CHARENTES
Har en dejlig frugtagtig duft af jordbær og melon. Smagen er frisk og fyldig.
Late Harvest, tarapaca
Farven er lys og harmoni, bouqueten muscatagtig, smagen er halvsød og frugtagtig med præg af muskat.
Vi har andre lande samt andre druesorter

tillægges kr. 55.00 pr cov. ved fest arrangement

……………………………………………………………………………………………………

Vinarrangement 3

Hvidvin
1 pinot grigio,tommasi
Høsten foregår med håndkraft, hvilket passer bedst til
udvælgelsen af druer som Pinot Grigio, der modnes uens på stokkene.
Strålende vin med en strågul farve – og en stringent tør smag.

GEWURZTRAMINER RÉSERVE
Abert selz reseve Alsace
Karakterfuld, let krydret, tør til halvtør hvidvin fra Alsace.
Den har en let gylden farve, samt en helt overdådig og sprælsk bouquet
med tydelige spor af syrener, hyld og moskus. Smagen er blid, halvtør og fyldig.

Rødvin
CHÂTEAU DE HAUX
Premières Côtes de Bordeaux
Farven er smuk rød og skinnende blank. Duften er behageligt udviklet, imødekommende og venlig. Smagen er ret fyldig og afrundet, med en lang og meget blød eftersmag.

haut de Mazillon , SAINT EMILION
Tour de Mazillon er fremstillet på 60% Merlot og 40% Cabernet Franc. Merlot er hoveddrue i Saint Emilion og anerkendt for sin elegante frugt og komplekse garvesyre. Cabernet Franc er tvilling til Cabernet Sauvignon, og denne drue giver vinen struktur og lagringspotentiale. Vinen er harmonisk og elegant med en god struktur.

Tarraparca reserve Shiraz
Shiraz har et smuk rød farve. Smagen er blød og rund med fløjlsagtige
undertoner, og bouqueten har en snert af chokolade og peber.

DESSERTVIN
Muscat de Rivesaltes

Imperial Aged Reserve Tawny Sandeman

tillægges kr 98.00 pr cov. ved fest arrangement

Røget laks i skiver
Røræg af friske æg
Stegte brunchpølser med bacon
Skinke i skiver
Gammeldags rullepølse
Hjemmelavet spegepølse
Blå skimmel, brie samt skæreost
Friske frugter
Pandekager med syltetøj
Hjemmelagte og bagte hvide og mørke brød
Kaffe og the
Pr cov. Kr. 175.00
Tillæg for baked beans, stegte tomater, stegte champignons, juice, yougurt, mælk, en lille en, osv.

7 timers festarrangement

Hverdags tilbud

Mandag til fredag, undtagen helligdage

Citrusmarineret varmrøget laks, pyntet med rejer, slikasparges.

Serveres med hjemmebagt grovflùtes og dressing Hertil husets hvidvin ad libitum

Kalvtykstegs filet stegt på urter, serveres med ristede vindruer og champignons, stegt pære, haricot verts med bacon,

råstegte vildmose-kartofler og sauce Gorgonzola

Hertil husets rødvin ad libitum og isvand

Florentinerkurv med symfoni af is

Hertil Moscat de Leria (muscatvin med let sødme)

Kaffe med småkager og Fadøls-bar med øl, vin ogSodavand

        Natsuppe efter aftale

Pris pr. kuvert kr.545 .00 (Fra mandag til fredag hverdage, uden natmad og minus 1 time kr. 499.00)

(Lørdag /søndag/helligdage kr. 645.00)

inkl. blomster, servering og moms

(forbehold for årstiden, garnituren kan variere)

Velkomstdrinks

Kirr Royal

(solbærlikør og mousserende vin)

The Bubble Peach

(Mousserende vin med ferskensmag)

Pr. glas    kr. 35,00

3 retter valgt fra

Menu A kr.  278,00

Menu B pr. kuvert kr. plus kr. 60.00

Menu C pr. kuvert plus    kr. 110.00

v/ min. 15 kuverter

Børn under 12  år spiser med for ½ pris

Vin ad libitum pr. person til maden

Vinarrangement 178,00

Vinarrangement 2   kr. 232.00 Vinarrangement 3          kr. 278.00

( 3- 4 timer)

Priserne inkluderer

Opdækning med sølvtøj, levende lys, blomster, invitationskort, moms og betjening.

Priserne er netto kontant ved festens afslutning.  Kreditkort, udover Dankort, modtages ikke.

Denne prisliste annullerer alle forudgående priser.

Disse priser er baseret på  et 7/8 timers festarangement min 15 cov.

Selskabsmenúer

Vi tilbyder følgende feks.:

5 timers arrangement velkomst drink, 3 retter fest menu A, Vin arrangement no. 1 og kaffe fra kr.525.00 pr cov.

Hverdags arrangement se andet sted under priser

8 timers totalarrangement:

velkomst drink, 3 retter fest menu A, Vin arrangement no. 1 og kaffe, fri fadøls bar samt natmad. inkl. Levende lys, blomster efter årstid men excl. Musik

fra kr.675,00 pr. cov. Overtid kan købes.

Priserne er baseret på  min 20 cov, er De min dre finder vi en løsning.

Er Deres selskabs arrangement større end 50 cov., har De Karetmagerens Hus for Dem selv den pågældende dag.

Priser iøvrigt

(priserne er pr kuvert i forbindelse med arrangement)

Kaffe med småkager,                                       kr. 46,00

cognac eller likør 1 gang pr stk.                                   kr   36.00

Bar         2/3 timer                                               kr.122.00

med fadøl, husets rød og hvidvin, vermouth og div.alm.sodavand

Natsuppe efter ønske                                           kr. 69,00

Klar suppe med kød-og melboller og flùtes

Legeret asparges- eller champignonssuppe med flùtes Gullasch-suppe med ostegratinerede flùtes

Frikadeller med kartoffelsalat                             kr.69,00

Æggekage med bacon, rugbrød og rødbeder      kr.  69,00

Natbuffèt                                                            kr. 99.00

med skinke, biksemad med spejlæg, lun leverpostej, lune frikadeller, brie-ost, samt surt, brød og smør

…………………………………………………….

Har De andre ønsker ang. Deres fest-arrangement, så lad os sammen finde en løsning.

Medlem af Horesta

Vi glæder os til at se Dem

Med venlig hilsen

Gert Larsen

Ring og hør nærmere på tlf. 55 70 01 23